LuXor NRG tápkábelek

LuXor NRG tápkábel

6 x 1,0 mm átmérőjű, tömör réz/arany vezetőerek speciális fonott szerkezetben, teflon szigeteléssel. Gyapjú/PE köpeny, aranyozott Viborg dugvilla és IEC, vagy Fig8 csatlakozó.

Irányárak:

LuXor NRG 1,0 m: 25.000,- Ft
LuXor NRG 1,5 m: 33.000,- Ft
LuXor NRG Fig8 1,0 m: 27.000,- Ft
LuXor NRG Fig8 1,5 m: 35.000,- Ft

A LuXor kábelek új generációjánál a vezetők magja 5N tisztaságú vörösréz, amire arany köpeny, majd teflon szigetelés kerül. Ebből a tömör huzalból 0,4 és 1,0 mm átmérőjű verziókat használok, előbbit az összekötő és USB kábeleknél, utóbbit a tápkábeleknél és hangfalkábeleknél. A belső szerkezet mechanikailag csillapított, szimmetrikusan rögzített, a vezető erek nem párhuzamosan futnak és viszonylag távol is vannak, így kevésbé zavarják egymást. Árnyékolást jellemzően nem alkalmazok, de kérésre (pl. phono kábelnél) beépítem. A kábelek külső borítása természetes gyapjú és polietilén szálak fonatából készül. A teljes szerkezet meglehetősen hajlékony, így könnyen elvezethető problémás helyeken is, mégis strapabíró.

Minden standard méretű szerelt kábelre 1 hetes visszavásárlási garancia vonatkozik. 50e Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás.