LuXor összekötő kábelek

LuXor RCA összekötő kábel LuXor XLR összekötő kábel

0,4 mm átmérőjű 99,999 % tisztaságú tömör réz/arany vezetők, teflon szigetelés, tripla fonás, szimmetrikus jelvezetés, természetes gyapjú / PE köpeny, aranyozott Amphenol RCA és XLR csatlakozók.

Irányárak:

LuXor RCA összekötő kábelpár (2 x 80 cm): 19.000,- Ft
LuXor RCA összekötő kábelpár (2 x 120 cm): 24.000,- Ft

LuXor XLR összekötő kábelpár (2 x 80 cm): 21.000,- Ft
LuXor XLR összekötő kábelpár (2 x 120 cm): 26.000,- Ft

A LuXor kábelek új generációjánál a vezetők magja 5N tisztaságú vörösréz, amire arany köpeny, majd teflon szigetelés kerül. Ebből a tömör huzalból 0,4 és 1,0 mm átmérőjű verziókat használok, előbbit az összekötő és USB kábeleknél, utóbbit a tápkábeleknél és hangfalkábeleknél. A belső szerkezet mechanikailag csillapított, szimmetrikusan rögzített, a vezető erek nem párhuzamosan futnak és viszonylag távol is vannak, így kevésbé zavarják egymást. Árnyékolást jellemzően nem alkalmazok, de kérésre (pl. phono kábelnél) beépítem. A kábelek külső borítása természetes gyapjú és polietilén szálak fonatából készül. A teljes szerkezet meglehetősen hajlékony, így könnyen elvezethető problémás helyeken is, mégis strapabíró.

Minden standard méretű szerelt kábelre 1 hetes visszavásárlási garancia vonatkozik. 50e Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás.