LuXor SP hangsugárzókábelek

LuXor SP hangsugárzó kábel LuXor SP hangsugárzó átkötő (jumper)

Pólusonként 2 x 1,0 mm átmérőjű tömör réz/arany vezetők, teflon szigetelés, szimmetrikus fonás, természetes gyapjú/PE köpeny, ródiumozott Viborg csatlakozók.

Irányárak:

LuXor SP hangfalkábelpár (2 x 2,0 m): 47.000,- Ft
LuXor SP hangfalkábelpár (2 x 2,5 m): 55.000,- Ft

LuXor SP átkötők (4 x 15 cm): 16.000,- Ft

A LuXor kábelek új generációjánál a vezetők magja 5N tisztaságú vörösréz, amire arany köpeny, majd teflon szigetelés kerül. Ebből a tömör huzalból 0,4 és 1,0 mm átmérőjű verziókat használok, előbbit az összekötő és USB kábeleknél, utóbbit a tápkábeleknél és hangfalkábeleknél. A belső szerkezet mechanikailag csillapított, szimmetrikusan rögzített, a vezető erek nem párhuzamosan futnak és viszonylag távol is vannak, így kevésbé zavarják egymást. Árnyékolást jellemzően nem alkalmazok, de kérésre (pl. phono kábelnél) beépítem. A kábelek külső borítása természetes gyapjú és polietilén szálak fonatából készül. A teljes szerkezet meglehetősen hajlékony, így könnyen elvezethető problémás helyeken is, mégis strapabíró.

Minden standard méretű szerelt kábelre 1 hetes visszavásárlási garancia vonatkozik. 50e Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás.