LuXor USB kábelek

LuXor USB kábel

0,4 mm átmérőjű 99,999 % tisztaságú tömör réz/arany vezetők, teflon szigetelés, szimmetrikus fonás, természetes gyapjú/PE köpeny, aranyozott USB 2.0 A/B csatlakozók. A jobb zavarvédelem és az alacsonyabb zajszint érdekében külön ágon futnak az adat és a tápvezetékek.

Irányárak:

LuXor Y USB 2.0 kábel (80 cm): 13.500,- Ft
LuXor Y USB 2.0 kábel (120 cm): 18.000,- Ft

A LuXor kábelek új generációjánál a vezetők magja 5N tisztaságú vörösréz, amire arany köpeny, majd teflon szigetelés kerül. Ebből a tömör huzalból 0,4 és 1,0 mm átmérőjű verziókat használok, előbbit az összekötő és USB kábeleknél, utóbbit a tápkábeleknél és hangfalkábeleknél. A belső szerkezet mechanikailag csillapított, szimmetrikusan rögzített, a vezető erek nem párhuzamosan futnak és viszonylag távol is vannak, így kevésbé zavarják egymást. Árnyékolást jellemzően nem alkalmazok, de kérésre (pl. phono kábelnél) beépítem. A kábelek külső borítása természetes gyapjú és polietilén szálak fonatából készül. A teljes szerkezet meglehetősen hajlékony, így könnyen elvezethető problémás helyeken is, mégis strapabíró.

Minden standard méretű szerelt kábelre 1 hetes visszavásárlási garancia vonatkozik. 50e Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás.